Voedsel rondbrengen met de auto!

In de afgelopen nieuwsbrief deelden we dat Jacob en Nathaly uren per week bezig waren om mensen te bezoeken en hulpgoederen en voedselpakketten rond te brengen met (onbetrouwbaar) openbaar vervoer. Ze brengen dit rond in de sloppenwijken van Ciudad del Este, Paraguay. Nadat we dit hebben gedeeld zijn er zoveel donaties binnengekomen dat zij een goede auto konden kopen! De keuze is gevallen op een stevige stationcar waarmee veel hulpgoederen vervoerd kunnen worden. Wat een enorme zegen en gebedsverhoring! Op de foto’s hieronder is ze zien hoe de eerste lading spullen ermee naar de sloppenwijk werd vervoerd.

Een voordeel van deze auto is dat de achterbak ook gebruikt kan worden om enkele extra zitplaatsen omhoog te klappen. De auto heeft al vele ritten vol gezeten. Soms met mensen die mee konden rijden naar de kerk, soms met voedselpakketten die bij de gezinnen in de sloppenwijken gebracht werden.

Jacob en Nathaly hebben laten weten dat het ontzettend veel tijd en energie scheelt om hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren met behulp van deze auto. Ze bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de auto! Zelfs in 2 weken zijn er al talloze mensen door gezegend en dat zal natuurlijk alleen maar meer worden. Hieronder wat foto’s van ‘het gewone leven’ in Ciudad del Este, om jullie een indruk te geven hoe het daar is.

Verder zijn de voorbereidingen voor het sponsorprogramma in volle gang! Er is al contact met 8 gezinnen die hard hulp nodig hebben, waarvan de kinderen gesponsord kunnen worden. Er wordt nu gewerkt aan het maken van de sponsorprofielen! We hopen ze binnenkort te kunnen laten zien en de eerste sponsors in te kunnen schrijven.