Kerst - ontvangen en geven

Met kerst denken we eraan terug dat we de grootste schat uit de hemel hebben mogen ontvangen op aarde. Redding, hoop en heil voor alle mensen die willen, door Jezus Christus!! 

 We geven ook graag dingen weg met kerst, en misschien is het bouwen van het langverwachte huis voor de kinderen bij New Grace Mission daar wel een heel mooie gelegenheid voor. We houden jullie hier al een tijde over op de hoogte. Door de omstandigheden m.b.t. Corona hebben de planning en bouw wat vertraging opgelopen, maar er zit ondanks dat zeker vooruitgang in!   

Help jij mee om de volgende bouwfase in te gaan? 

Om nog even je geheugen op te frissen: we bouwen een huis voor 39 kinderen die ondersteund worden vanuit stichting Forerunner. Zij wonen op dit moment bij de Jena familie thuis. De Jena’s zijn al jarenlang actief om onbereikte bevolkingsgroepen te bereiken met het evangelie en daarna de jonge kerkjes daar te ondersteunen. Sommige van de kinderen en jongeren die bij hen wonen zijn wezen, anderen komen uit gezinnen waar huiselijk geweld voorkwam en anderen wonen bij hen omdat dat de enige mogelijkheid voor hen is om naar school te kunnen gaan.  Help jij met een gift mee om fase 2 snel af te kunnen ronden? 

Fase 1 – Land  

Kosten: € 40,000 

Gegeven: € 40,000 

Fase 2 – Start bouwen  

Er wordt gestart met bouwen van het jongens woongedeelte, woongedeelte voor een gezin caretakers en een kantoor 

Geschatte kosten: € 40,000 

Gegeven: € 18,000 

Nog nodig: € 22,000 

Fase 3 – Afronden van het bouwen 

Er wordt verder gebouwd aan het woongedeelte voor de meisjes, woongedeelte voor een tweede caretaker gezin, keuken, eetzaal, leslokalen, studiekamer en gastenkamers.  

Geschatte kosten: € 80,000 

Gegeven: € 0  

Nog nodig: € 80,000 

Wil je investeren in dit project?

Dit kan door je gift over te maken naar:

Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v. FR221 - New Grace Mission BOUWFONDS
IBAN: NL 60 INGB 0005 3582 87

Je kunt ook hier je gift direct online overmaken.

unnamed.jpg