Water, grond en liefde

Rondom de jaarwisseling hebben we foto’s laten zien van het gekochte land in India. Land dat een antwoord is op jaren van gebed en waarop we hopen (eindelijk) een huis te kunnen bouwen voor de 39 kinderen en jongeren die opgevangen worden door de Jena familie. We hebben jullie uitgenodigd om samen te investeren in dit bouwproject en wat waren we verrast door jullie vrijgevigheid! Wat prachtig dat we hier samen in kunnen zaaien.  

We zijn dan ook super blij om te kunnen laten zien dat de eerste stappen nu echt genomen zijn. De contracten met de bouwer zijn ondertekend en de bouw is gestart! Op dezelfde dag dat de bouw begon, stortte een deel van het dak in van het oude huis. Dat voelt echt als een bevestiging dat het tijd is voor het nieuwe!   

Dakstortin.jpg
startbouwNG1.jpg

Fundamenten leggen 

Hieronder zie je dat de bouwers echt zijn gestart met graven en dat de fundamenten gelegd worden. Het is zo geweldig om na jaren bidden en hopen eindelijk deze stappen te kunnen nemen. De 39 jongeren wonen nu toch al bijna 10 jaar ‘gewoon’ erbij in de woonhuizen van de Jena familie (bedoeld voor 3 gezinnen). Hoewel we in die jaren als Forerunner wel hebben kunnen helpen wat dingen uit te breiden om het leefbaar te houden, is het natuurlijk geen ideale situatie. We zijn enorm dankbaar dat nu de eindelijk fundamenten gelegd worden voor de volgende fase.  

 Water boren 

water2.jpg

Daarnaast is er geboord naar water voor de put. Dit was nog erg spannend want het lukt lang niet overal om water te boren, terwijl water toch hard nodig is… Tot onze grote vreugde kwam er schoon, drinkbaar water naar boven borrelen. Dank u Jezus! Een paar honderd meter verderop was het de buren niet gelukt om water aan te boren dus het voelt wel als een wonder. 

Wie ben je? 

Het komende half jaar zullen we het New Grace Home project in de spotlights zetten. We gaan meer vertellen en jullie de mogelijkheid geven deze kinderen en jongeren beter te leren kennen. We willen hun vragen: ‘wie ben je?’ En dan de moeite nemen om te luisteren naar het antwoord. Hun omstandigheden, de moeilijkheden die ze moeten overwinnen, hun talenten en ook de dromen in hun hart. Want dit hele project draait natuurlijk niet om grond, water en stenen…het draait om de levensveranderende liefde van God in het leven van mensen. Mensen zoals jij en ik, maar dan in India.  

Er zal in de toekomst zelfs de mogelijkheid komen om jongeren te sponsoren en persoonlijk contact te onderhouden. Maar hierover later meer…  

Wil je investeren in dit project?

Dit kan door je gift over te maken naar:

Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v. FR221 - New Grace Mission BOUWFONDS
IBAN: NL 60 INGB 0005 3582 87

Je kunt ook hier je gift direct online overmaken.

water1.jpg