Joël naar Egypte

Aan ieder die hen nog niet kent stellen we graag Joël en Alicia voor. Ze wonen op Cyprus waar ze werken met de organisatie ‘Gateways Beyond Cyprus’. Vanuit hun woonplaats doen ze jaarlijks diverse zendingsreizen in het midden-oosten. Nieuwsgierig naar hun bediening? Lees hier meer over hun visie…

 

Joël en Alicia op Cyprus waar zij wonen en werken

 

Afgelopen voorjaar was Joël deel van een outreach naar Egypte en hij zal binnenkort teruggaan voor een tweede reis. De eerste reis lag de focus op voorbede en verkenning van dit land en om te horen van God met welke reden Hij dit land op hun hart had gelegd. Tijdens deze eerste reis groeide hun verlangen en visie is om God te zien bewegen onder de jongeren van Egypte en daar van uit de volken rondom Egypte te bereiken met het Goede nieuws!

Voor dit onderwerp zijn ze blijven bidden het afgelopen jaar. Het is prachtig dat zij deze tweede outreach vanuit de plaats van voorbede ook daadwerkelijk samen kunnen uitreiken naar die jongeren waarvoor ze Gods hart voelen! De groep is uitgenodigd om te delen en te dienen bij verschillende jongerenbijeenkomsten. Maar ze zijn het meest enthousiast over een 3-daagse reis in de woestijn samen met de Egyptische jongeren God te ontmoeten in de stilte van de woestijn. 

Bijzondere ontmoetingen op de afgelopen reis naar Egypte

Naast het bereiken van de jongeren geloven ze ook dat God voor dit team een plan heeft met betrekking tot de ¨gebaande weg¨ die in Jesaja 19 wordt beschreven. Het is een ongelofelijke profetie die God aan het vervullen is in onze tijd en wij mogen daar deel van uitmaken.  Deze outreach heeft Joël de verantwoordelijkheid gekregen om dit team van 8 uit verschillende landen te helpen te leiden.  

Ze zullen binnenkort vertrekken. Als je wil investeren in deze outreach en wat God in Egypte doet dan kan dat door een gift over te maken voor FR157 Gateways Beyond Cyprus - Egypte.

Als je dagelijkse updates wilt tijdens de Egypte-outreach, zodat je met hen kunt staan in gebed, laat het dan weten en we zullen je toevoegen aan de communicatielijst. Gebed is zo essentieel voor de outreaches!