Lespakket Goed Nieuws!

De visie van stichting Forerunner is ‘samenwerken om de volken voor te bereiden om de komst van de Heer en Zijn Koninkrijk.’ Dit bereiken we tot nu toe hoofdzakelijk door het faciliteren en uitvoeren van zendingsprojecten. Vanaf nu doen we dit ook door het inspireren en toerusten van kinderen om de Grote Opdracht uit te leven!

We hebben namelijk als christenen een belangrijke opdracht van de Heere Jezus gekregen: 'Ga, en maak alle volken tot Mijn discipelen'. We zijn geroepen om in woord en daad Gods Liefde uit te delen en het Goede Nieuws te verspreiden, zowel dichtbij als ver weg.

Het is essentieel dat we de volgende generatie hierin meenemen. Zij zijn de zendelingen, evangelisten (en toegewijde christenen in het bedrijfsleven) van de toekomst! 

Dit lespakket wat we voor basisscholen en kerken hebben ontwikkeld, heeft tot doel kinderen en jongeren te inspireren, uit te dagen en toe te rusten om de Grote Opdracht uit te leven. Dat doen we op een interactieve, eigentijdse manier die aansluit op de belevingswereld van het kind. In onderstaand filmpje meer uitleg, info en een preview van de inhoud:

We willen kinderen aan het denken zetten over wat God van hen vraagt en over hun eigen roeping. Daarnaast willen we dat de simpele en krachtige boodschap van het evangelie van Jezus Christus voor ieder kind glashelder is! We hopen dat het magazine in de klas, het gezin en de kerk aanleiding is om het gesprek over deze onderwerpen te starten.

Het lespakket bestaat uit:

  • Een full colour magazine 24x17 cm voor elk kind.

  • Posters om op te hangen over het thema.

  • Filmpjes over zending, vanuit de belevingswereld van een kind.

  • Docentenhandleiding met verwerkingsvragen en opdrachten op niveau.

Het pakket is gemaakt om 2 themaweken op school mee vorm te geven of om 10 zondagen met de zondagschoolgroep stil te staan bij zending en evangelisatie.

Wil jij bij jou op (zondags)school ook aandacht besteden aan zending en evangelisatie? Laat weten dat je interesse hebt en dan praten we verder over de mogelijkheden! De kosten zijn €2,50 per magazine waarbij je het overige materiaal gratis ontvangt.