Kinderhandel - wat doe jij?

Jacob en Nathaly werken al enkele jaren in de sloppenwijken van Ciudad Del Este voordat hun ogen opengaan voor de schrijnende problematiek van kinderhandel die bijna in hun achtertuin plaatsvindt.

Kinderen verdwijnen spoorloos…

Wanneer ze hier vragen over stellen lijkt niemand erover te willen praten… lees hieronder hun verhaal, wat ze gedaan hebben en wat jij kunt doen!

In het onderstaande filmpje vertelt Jacob over hun ervaringen bij het werken in de sloppenwijken en hoe zijn hart geraakt werd door de kwetsbare kinderen die daar slachtoffer worden van criminele bendes.

Actief in India

Samen in beweging om te geven!

Ga je mee naar India? We nodigen je uit om met een klein team een bijzondere reis te maken in februari 2025. Je zult 

  • Medegelovigen in armoede en onderdrukking mogen ontmoeten en bemoedigen

  • Investeren in en genieten met kinderen en tieners in een kindertehuis

  • In afgelegen dorpen logeren, het dagelijks leven ervaren en Gospel Meetings houden

  • De uitdaging aangaan om 30 km hard te lopen of 3x 10 km te wandelen om fondsen en sponsors te werven die grote impact hebben in de levens van deze mensen

Charathlon – Run for Life (30 for 30)

We willen 30 km (hard)lopen om voor 30 kinderen een sponsor te vinden en €30.000 te werven voor het bijzondere werk van Grace Mission en Grace Home.

We geloven dat dit een haalbaar doel is. Laat je hierdoor dus niet tegenhouden om mee te gaan!

De naam Charathlon bestaat uit twee delen:

  1. Char van Charis – genade, ontferming, liefdegave & Chara – vreugde

  2. Athlon – sportwedstrijd, competitie, prijs

Door samen sportief en inhoudelijk bezig te zijn en fondsen te werven brengen en ontvangen we genade, liefde en vreugde.

Wat is Grace Mission?

Grace Mission brengt het evangelie naar stammen in afgelegen heuveldorpjes in India. De initiatiefnemers leven extreem eenvoudig en geven nagenoeg alles wat ze hebben weg aan anderen. Ze ondersteunen een netwerk van honderden gemeentes die door hen zijn gesticht in de regio. We hebben al ruim 20 jaar een goede vriendschap met hen.

Grace Home is een opvanghuis voor kinderen die uit extreme armoede komen. In dit huis krijgen ze een veilig liefdevol thuis en voldoende te eten. De kinderen kunnen naar school en leren over Jezus. Mede dankzij hulp van velen van jullie hebben we daar een nieuw gebouw kunnen bouwen. Het is nu tijd om hen weer op te zoeken!

Lees hier meer over Grace Mission en Grace Home.

Hoe doe je mee?

Gaan

Meld je voor 11 oktober aan als je mee wilt gaan. We zullen dan contact opnemen voor een kort intakegesprek. Als team zetten we gezamenlijk onze schouders eronder om het doel (30 voor 30) te halen. Je zult merken dat het heel mooi is om dit samen te doen en dat jij dit ook kunt!

Geef

Ga je zelf niet mee, maar draag je het doel en het team wel een warm hart toe? Geef dan aan iemand van het team die meegaat! Binnenkort zal er een website zijn met opties om te geven.

Deel

Deel dit met anderen en nodig hun uit om sponsor te worden of te geven! Je kunt ook denken aan je kerk, vereniging, school, kring etc.

Voorbereiding

In de maanden vooraf zal het team zich gezamenlijk geestelijk en fysiek samen voorbereiden.

  • Inhoudelijke voorbereiding en informatie over de mensen die we bezoeken zodat je (nog) meer een hart kunt krijgen voor hun situatie

  • Je kiest voor de uitdaging om op één dag 30 km hard te lopen of verspreid over drie dagen 30 km te wandelen, samen met medegelovigen uit de dorpen. 

  • Je nodigt mensen uit om je te sponsoren via een website.

  • Je krijgt input voor je training en fondsenwerving.

  • Je wordt meer ‘fit’ in geestelijk en lichamelijk opzicht. 

Meld je nu aan of neem contact op voor meer informatie!

Zomer in Zimbabwe

Elisha en Vimbai van het Forerunnerproject Scribt zijn deze zomer met een team naar Zimbabwe gereisd. Dit is hun vaderland en naast hun zendingswerk in Arnhem sturen ze in Zimbabwe een lokaal voedselproject aan om door een boerderij de gemeenschap van voedsel te voorzien en armoede te doorbreken.

De hele maand augustus is het team in Zimbabwe geweest, waar ze diverse open deuren hadden om te kunnen investeren in de lokale gemeenschap en christenen.

Leiders trainen

Ze hebben leiders kunnen trainen over dienend leiderschap en over hun eigen rol in zending en evangelisatie. Dit was een bijzonder onderwerp voor hen als Afrikanen om hun landgenoten over te delen want ze merkten dat zending vooral gezien werd als iets wat buitenlanders kwamen doen bij hen, niet als een roeping die zij zelf ook hebben gekregen van God. Er was veel openheid en honger om hier meer over te leren en hierin te groeien. Er was veel vraag naar onderwijs over zending en ze onderzoeken daarom de mogelijkheid om komend jaar nog eens terug te gaan en meer onderwijs hierover te geven.

Weduwen bezoeken en voedsel uitdelen

Er is veel armoede en nood in het gebied, vooral onder oude mensen en alleenstaande ouders die kinderen te voeden hebben. Ze hebben de mogelijkheid gekregen om diverse mensen te bezoeken, bemoedigen en eten en basishulp uit te delen. Ze hebben ook voor mensen gebeden en gedeeld uit de Bijbel. Mensen waren erg ontroerd om te merken dat ze er niet alleen voorstonden en dan iemand anders aan hen gedacht had, sommigen hadden helemaal geen eten meer in huis.

Studenten op een bijbelschool onderwijzen

Ze konden spreken op een bijbelschool waarbij 80 derdejaars studenten bijna afgestudeerd waren. De studenten waren aan het zoeken naar wat Gods plan voor hen zou zijn na de school als zij het zendingsveld ingingen. Vimbai en Elisha konden hun ervaring als zendelingen delen en heel veel vragen beantwoorden die de studenten hadden.

Huwelijksherstel

Ze hebben 15 getrouwde stellen met elkaar in gesprek laten gaan om struggles en moeilijke onderwerpen te bespreken die in hun huwelijk speelden. Het was bijzonder om te zien hoe dingen waar zij niet zelf uit konden komen in deze setting veilig besproken konden worden en God hier doorbraken in gaf. Ze hebben achteraf veel bijzondere getuigenissen teruggehoord van de stellen over wat God hersteld heeft in hun relatie.

Vimbais oude kleuterjuf

Een bijzonder moment was dat zij de oude kleuterjuf van Vimbai mochten ontmoeten en steunen. Deze vrouw van 98 jaar oud heeft haar beide benen moeten laten amputeren en heeft daardoor moeite om voor zichzelf te zorgen. Haar situatie heeft het team geraakt en ze willen fondsen gaan werven om een simpele rolstoel voor haar te kunnen kopen.

De boerderij

Ze zijn natuurlijk een tijd op ‘hun’ boerderij geweest waar ze tijd nodig hadden om het reilen en zeilen te checken en aan te sturen. Een lokaal team voert voor hen de werkzaamheden uit terwijl Elisha en Vimbai het grootste gedeelte van het jaar dit vanuit Nederland aansturen en de fondsen aan het werven zijn. Het was bijzonder om weer aanwezig te zijn en met eigen ogen te zien dat de veestapel goed groeit, er zijn inmiddels ongeveer 50 koeien en ook enkelen die bijna weer een kalf gaan krijgen. Er zijn ook ongeveer 50 geiten die zich goed vermenigvuldigen. Er wordt volop voorbereid om mais en watermeloenen te planten en als er goed regen zal vallen dan verwachten ze een mooie oogst. Er zijn uitbreidingen nodig voor de bewatering en infrastructuur, meer hekken bouwen en huisjes voor de families die zorgen voor de boerderij om hier ook te wonen. Het is dus volop in ontwikkeling en hopelijk groeit het goed door in deze volgende fase zodat ze een zegen kunnen zijn voor de plaatselijke gemeenschap met voedsel en inkomen.

Lees meer over hun project in Zimbabwe op hun website AgroHealth

Blijf bidden voor Israël!

 

De zomervakantie staat voor de deur. Waar dat voor velen van ons in Nederland een tijd is van ontspanning en uitrusten, lijkt het in Israël juist een intense tijd te gaan worden waarbij er behalve de oorlog met Hamas ook gevochten zal moeten worden met Hezbollah in het noorden.

Messiaans Bootcamp

Daniël van het Forerunner project Life4Israël woont met zijn gezin in Samaria. Hij heeft vier zoons en 1 van hen zal binnenkort starten met zijn opleiding voor het leger. (Er is in Israël dienstplicht, dus dit geldt in principe voor alle jongens en meisjes na hun middelbare school.) Daniëls zoon is nu eerst naar een 10 daagse bootcamp gegaan in aanloop voor het leger.

Dit is een speciaal kamp voor Messiaans Joodse jongeren om ze zo voor te bereiden op hun diensttijd als gelovigen. De jongeren krijgen onderwijs over hoe ze sterk en stabiel in hun geloof kunnen blijven staan en kunnen getuigen. Ze worden bemoedigd door te kunnen connecten met andere gelovige jongeren. De jongeren komen uit het hele land en moeten allen op korte termijn opkomen. Willen jullie meebidden dat zij een hele mooie en bijzondere tijd zullen hebben op dit kamp en mooie contacten en vriendschappen zullen bouwen.

Onzekerheid

Wat we hier in Nederland meekrijgen van de situatie in met Midden-Oosten is beperkt. Daarom vragen we Daniël hoe hij als inwoner van het land de situatie beleeft. Hij vertelt: als ik één woord zou moeten kiezen om te omschrijven wat er heerst in Israel, is dat onzekerheid. Alle media staan er vol mee, het is het gesprek van de dag en het omvat het hele leven hier. Hoewel het leven ‘gewoon’ doorgaat en iedereen doet wat hij/zij moet doen, heerst er altijd die ondertoon, dat ongemakkelijke gevoel.

Onzekerheid over het voortbestaan van Israël. Over het lot van de gijzelaars. Onzekerheid over de uitkomst van de Gaza-oorlog en wat de toekomst brengen gaat daar. Onzekerheid over de economie op persoonlijk niveau van vele mensen, want hoewel het op staatsniveau nog steeds best goed gaat komt "Jan met de pet" steeds verder in het nauw. Politieke onzekerheid, en bovenop dit alles de onzekerheid met betrekking tot wat er gaat gebeuren aan het noorderfront. Onzekerheid over hoelang mensen uit het noorden niet naar huis kunnen. Zij wonen immers al 9 maanden elders in het land in hotels e.d en wanneer ze naar huis kunnen is een groot vraagteken. Wat er over een oorlog geschreven wordt in de media zijn enerzijds de heftige woorden: dat we Hezbollah verslaan. Maar er wordt ook eerlijk geschreven over het aantal slachtoffers en de schade die in Israël kan gaan oplopen met raketten op Tel Aviv, Haifa en belangrijke infrastructuur.

Stilte voor de storm

Daniël vertelde vorige week: De spanning hangt in de lucht en is tastbaar. Het lijkt bij de Noordgrens met Libanon als een stilte voor de storm, Hezbollah is zich aan het positioneren en verzamelt wapens. We moeten volgens de overheid bij een oorlog met Hezbollah rekening houden met mogelijk langdurige stroomstoringen van 72 uur tot wellicht een week in meer afgelegen gebieden. Want de verwachting is dat ze lang niet alle raketten kunnen tegenhouden en dat dus ook in Israël belangrijke infrastructuur getroffen gaat worden. De verkoop van bijvoorbeeld generators is sinds vorige week verhonderdvoudigt.

Een paar dagen later deelt hij: er worden vanuit Libanon elke dag honderden raketten en drones afgevuurd op Israël met directe schade op bijvoorbeeld een winkelcentrum en er zijn veel bosbranden door inslaande raketten.

Waar kunnen we voor bidden?

In december hebben we vanuit Forerunner een nieuwsbrief gewijd aan het bespreken van relevante vragen over Israël. Hoe kunnen we als kerk naast Israël staan? En wat houdt dat dan in (en wat niet)? Hoe bidden we voor Israël en waarom is Israël dan zo belangrijk? Het antwoord op deze vragen kun je hier terugvinden.

Naast deze algemene principes zijn er ook specifieke gebedsnoden in de huidige situatie. Hierover deelt Daniël:

De wereld is aan het schudden, laat dit jou dichter naar God toebrengen! We moeten blijven bidden, vasten en standhouden. Niet verslappen en de Heer vragen ons specifieke instructies te geven over waar we voor moeten bidden en hoe.

Bidt in elk geval voor troost en genade voor alle slachtoffers; gewonden en mensen die een geliefde zijn verloren. De nood met betrekking tot het aantal slachtoffers in Israël is groot. En dan met name denkende aan de gewonden en de soldaten die thuis komen te zitten met PTSS. Dit zijn hele grote hoeveelheden mannen en hun verwondingen, hetzij lichamelijk, hetzij geestelijk, hebben een groot effect op hun omgeving. Dus laten we specifiek bidden voor deze mannen, hun gezinnen, kinderen en omgeving. Ook voor hen die iemand verloren zijn. Moeders en vaders die hun zonen kwijt zijn, kinderen hun broer, kinderen die hun vader kwijt zijn, een vrouw die haar geliefde kwijt is. Dit zijn zulke heftige dingen dat het bestormen van Gods troon heel belangrijk is. Dat er troost, genade en liefde uitgestort gaat worden en er herstel gaat plaatsvinden van dit enorme verdriet.

 

Van Pattaya naar Amsterdam

Erika heeft al jarenlang een project bij stichting Forerunner, maar daarin zijn wat interessante veranderingen op dit moment! Voor degenen onder jullie die haar niet kennen zal ze zich eerst even voorstellen in het onderstaande stukje tekst, wat komt van haar eigen (nieuwe) website soulbalmsongs.com

Erika sloot zich aan bij Forerunner toen zij haar baan opzegde omdat God haar op een bijzondere manier riep. Hij liet haar toen zij aan het bidden was Pattaya zien, voordat ze zelf wist wat er hier allemaal speelde en waar het precies was!

Het begon in Pattaya

Pattaya heeft één van de grootste uitgaanscentra van Thailand en staat bekend om de prostitutie. Er komen veel toeristen op af en ook de criminaliteit is groot. 

Na een eerste reis in 2016 heeft Erika vanaf 2018 twee jaar in Pattaya gewoond en daar samenwerkt met het Tamar Center. Een mooie organisatie die vanuit Gods liefde vrouwen helpt om uit de prostitutie te stappen en hun leven opnieuw op te bouwen. Ze krijgen fysieke en emotionele hulp, een woonplaats, beroepstraining en baan.

In deze periode leert zij P’fon kennen, een Thaise vrouw die uit de prostitutie komt, tot geloof is gekomen en samen met Erika bij Tamar Centre werkte deze jaren. Ze ontwikkelen een vriendschap en mooie samenwerking waarbij ze samen een project opzetten. Er is een bijbelstudie vanuit P’fons kapsalon, diverse avonden per week evangelisatie in het uitgaansdistrict, kinderclub, voedselhulp aan de allerarmsten en meer… Ook nu Erika terug is in Nederland hebben zij nog veel contact en werken ze samen in gebed en door het zendingswerk in Thailand financieel te ondersteunen vanuit Nederland. Lees meer over het werk van P’fon in Thailand.

Naar de Jordaan - Amsterdam

Nu Erika weer in Nederland is werkt zij met dezelfde visie en doelgroep verder in Amsterdam. De visie:

Mensen met een bewogen verleden opzoeken en Gods liefde, troost en bemoediging met hen delen door middel van muziek, een luisterend oor en praktisch dienen. De mensen die bereikt worden zijn o.a. dak- en thuislozen, gevangenen en slachtoffers van mensenhandel .

Dit doet zij momenteel door bij een inloopcentrum voor dak-en thuislozen te werken en wekelijks voor hen te koken. Ze zingt op diverse plekken waar ze mensen kan bereiken met Gods liefde. Ze zingt voor (en met) daklozen, maar ook met een groep vrouwen uit het Red Light District, in een jeugdgevangenis en simpelweg op straat… soms zelfs in een kerk ; )

Ze wil liederen schrijven, zingen en opnemen die ontstaan vanuit Gods aanwezigheid. Gods woorden van troost en bemoediging omzetten in eigentijdse liederen en binnenkomen bij mensen. Dat de muziek en de woorden mogen zijn als een balsem voor onze ziel - vandaar de nieuwe naam van haar project“Soul Balm”.

Het doel is uitreiken naar mensen met verwondde harten en hier Gods liefde en Zijn helende aanwezigheid brengen. Een luisterend oor bieden en tijd nemen voor een goed gesprek. Juist voor mensen die door andere gemakkelijk over het hoofd gezien worden.

Luister mee

Dit lied heeft Erika geschreven op het strand in Thailand voor een dakloze vrouw waarmee zij aan de praat raakte. De vrouw vroeg haar om wat geld, het was duidelijk dat ze hiermee alcohol wilde kopen. Erika reageerde door te zeggen dat zij haar liever iets anders wilde geven…

Ben jij ook iemand die een ander niet voorbij wil lopen op straat? Vind je het belangrijk dat elk hart wordt bereikt met Gods liefde? Volg dan Erika’s belevenissen in haar blog en sla je handen met haar ineen door voor haar mogelijk te maken dat zij hierin haar tijd kan investeren en nog vele harten kan bereiken door haar muziek en luisterend oor…



 

De kerk in Myanmar groeit

 

We hebben al enkele keren gedeeld over de heftige situatie in Myanmar. Sinds de militaire coup in 2021 zijn er veel burgers op de vlucht. Er wordt sinds die tijd doorlopend gevochten en de situatie is heel instabiel. David en zijn team gaan al die tijd trouw door met hun evangelisatiewerk temidden van een bolwerk van Boeddhisme.

Het werk van David en zijn team

Ze vangen vluchtelingen op, geven voedselhulp en cursussen om vluchtelingen om te scholen zo weer inkomen voor hun familie te kunnen krijgen. Vol vertrouwen en geloof werken ze rustig door terwijl er overal om hen heen gevochten wordt en de tekorten steeds groter worden…

Hieronder wat foto’s van de afgelopen jaren, voor degenen die het eerder niet gezien hadden. Dit zijn foto’s van de vluchtelingen en de situatie, van de voedselhulp die David en zijn team geven en van de cursus computer en naaien die ze geven aan vluchtelingen.

De kerk groeit explosief

We vinden het heel mooi om te kunnen delen dat de kerk in Myanmar explosief groeit! David deelde afgelopen week wat foto’s van Bijbels die ze hebben uitgedeeld in hun netwerkje van 10 kleine kerken die hij heeft gesticht sinds hij zijn werk in Taungoo begonnen is.

Deze Bijbels moeten in Thailand besteld en gedrukt worden omdat het in Myanmar illegaal is om Bijbels te verkopen. David vertelde dat ze Bijbels hebben uitgedeeld, maar dat ze er nog 200 nodig hebben voor alle nieuwe gelovigen in hun netwerk van kerkjes.

Bijbels voor nieuwe gelovigen

We vroeg hem: ‘zijn dit allemaal nieuwe gelovigen David?’ waarop hij dit prachtige en verrassende antwoord gaf: ‘Nee hoor, sommigen geloven al een paar maanden in Jezus’… Wow! Dat is de realiteit waarin ze leven. Middenin alle politieke chaos, pijn, ellende en honger groeit de kerk dus zo snel dat je al niet meer onder de nieuwe gelovigen valt wanneer enkele maanden christen bent.

Een nieuwe bijbel kost €4 … hoeveel jonge gelovigen in Myanmar geef jij een bijbel?



 

Moeder- kind kliniek in Goma

 

Kwetsbare kinderen ondersteunen

Roland, Ingeborg wonen met hun kinderen Seth en Josephine in Goma, in de Democratische Republiek Congo. Zij hebben de stichting Action Uruma en vanuit Forerunner het project Missiewerk Congo. Hun doel is om kwetsbare kinderen en jongeren toegang te geven tot voedsel, medische zorg en onderwijs.

Armoede, ziekte en oorlog vormen een bedreiging voor deze kinderen, waardoor ze niet de kans krijgen om tot hun doel te komen. Action Uruma wil een positieve verandering zien in het leven van deze kinderen. Ze willen bescherming bieden en herstel brengen in eigenwaarde vanuit het geloof dat God om hen geeft.

Ze begeleiden de kinderen en jongeren vanuit Gods liefde en ondersteunen hen zodat zij kunnen opgroeien tot sterke leiders in hun gemeenschap. Dit doen ze door te werken vanuit drie pijlers: educatie, voeding & gezondheidszorg en discipelschap. 

Educatie

Roland en Ingeborg voorzien in basisonderwijs in een door oorlog geteisterd dorp in de provincie Zuid-Kivu. Op deze manier kunnen kinderen zich ontwikkelen en wordt de basis gelegd voor een vervolgopleiding. Scholing geeft een grotere kans op een baan zodat de kinderen later in staat zijn om hun eigen familie te onderhouden. De school heet de Mozesschool.

Discipelschap

Ze gaan met een team de straat op om hulp te bieden aan jongeren die op straat leven en het evangelie te vertellen. Daarnaast gaan ze regelmatig de vluchtelingenkampen in om contacten te leggen en Gods liefde te delen. Er is ook een project waarbij vluchtelingen naailessen krijgen om zo te kunnen voorzien in levensonderhoud voor hun familie.

Roland en Ingeborg zetten zich in om banen voor hen te creëren. Ze starten ook kerken, begeleiden mensen en nemen de tijd voor hen: één voor één. Familie zijn voor degene die geen familie meer hebben. Zo helpen zij de kinderen en jongeren om hun door God gegeven waarde en identiteit te leren kennen.

Voeding & gezondheidszorg

Om de ondervoeding tegen te gaan voorzien Ingeborg en Roland in ontbijt op school en geven ze eten aan families die hongerlijden. Ook bouwen ze een medische kliniek in een sloppenwijk in Goma om onnodige kindersterfte te voorkomen. Dit is het project waar op dit moment hun grootste focus op ligt.

Moeder- kind kliniek

Ze zijn in de startfase: op dit moment is het eerste gebouw helemaal klaar voor gebruik, er is een toiletgebouw, watertank. Ze zijn fondsen aan het werven om de kliniek in te richten met medische apparatuur, bureau’s etc en medicatie aan te schaffen. Daarna moeten er fondsen komen om personeel aan te nemen zoals artsen, laboratorium personeel, schoonmaker, verpleegkundigen etc. Als de basiszorg loopt in het eerste gebouw, zal er ook een tweede (grotere) gebouw neergezet worden om opnames te kunnen verzorgen.

De kliniek is hoofdzakelijk gericht op medische zorg aan zwangere vrouwen, hulp bij bevallingen en zorg voor jonge, arme kinderen die ziek zijn. Ruim 70% van de bevolking in Congo heeft geen toegang tot medische zorg omdat zij het niet kunnen betalen of het ziekenhuis niet kunnen bereiken. Ingeborg en Roland willen juist voor deze groep medische zorg beschikbaar maken door in de sloppenwijk deze kliniek te bouwen. Voor meer informatie over de behandelingen die gedaan worden in de kliniek en de actuele stand van zaken lees hier verder




 

Lespakket Goed Nieuws!

De visie van stichting Forerunner is ‘samenwerken om de volken voor te bereiden om de komst van de Heer en Zijn Koninkrijk.’ Dit bereiken we tot nu toe hoofdzakelijk door het faciliteren en uitvoeren van zendingsprojecten. Vanaf nu doen we dit ook door het inspireren en toerusten van kinderen om de Grote Opdracht uit te leven!

We hebben namelijk als christenen een belangrijke opdracht van de Heere Jezus gekregen: 'Ga, en maak alle volken tot Mijn discipelen'. We zijn geroepen om in woord en daad Gods Liefde uit te delen en het Goede Nieuws te verspreiden, zowel dichtbij als ver weg.

Het is essentieel dat we de volgende generatie hierin meenemen. Zij zijn de zendelingen, evangelisten (en toegewijde christenen in het bedrijfsleven) van de toekomst! 

Dit lespakket wat we voor basisscholen en kerken hebben ontwikkeld, heeft tot doel kinderen en jongeren te inspireren, uit te dagen en toe te rusten om de Grote Opdracht uit te leven. Dat doen we op een interactieve, eigentijdse manier die aansluit op de belevingswereld van het kind. In onderstaand filmpje meer uitleg, info en een preview van de inhoud:

We willen kinderen aan het denken zetten over wat God van hen vraagt en over hun eigen roeping. Daarnaast willen we dat de simpele en krachtige boodschap van het evangelie van Jezus Christus voor ieder kind glashelder is! We hopen dat het magazine in de klas, het gezin en de kerk aanleiding is om het gesprek over deze onderwerpen te starten.

Het lespakket bestaat uit:

  • Een full colour magazine 24x17 cm voor elk kind.

  • Posters om op te hangen over het thema.

  • Filmpjes over zending, vanuit de belevingswereld van een kind.

  • Docentenhandleiding met verwerkingsvragen en opdrachten op niveau.

Het pakket is gemaakt om 2 themaweken op school mee vorm te geven of om 10 zondagen met de zondagschoolgroep stil te staan bij zending en evangelisatie.

Wil jij bij jou op (zondags)school ook aandacht besteden aan zending en evangelisatie? Laat weten dat je interesse hebt en dan praten we verder over de mogelijkheden! De kosten zijn €2,50 per magazine waarbij je het overige materiaal gratis ontvangt.