Dak erop - New Grace Home bouwproject

Begin dit jaar zeiden de initiatiefnemers dat ze hoopten dat ze met de 39 kinderen en tieners in elk geval niet de winter in de 3 kleine eengezinswoningen hoefden door te brengen. Vooral sinds ook het afdak nog is ingestort, is er weinig ruimte wanneer het veel regent en ze niet buiten kunnen eten. Even ter herinnering; dit is hoe de kinderen momenteel nog slapen en eten:

 

 
Foto B1 slapen op de grond.jpg
 


De bouw vordert gelukkig veel sneller dan verwacht en er wordt nu zelfs al aan het dak gewerkt! Het beton wordt met een bak omhoog gehesen en dan in schalen op het hoofd verder gedragen. De mannen mixen het beton en de vrouwen dragen het naar de plek waar het gestort moet worden.

Wanneer het beton op het dak gestort is, komen er pilaren op en een afdak. Dit geeft meer leefruimte voor de kinderen en verzorgers die hier zullen komen wonen.

De volgende betaling moet midden september gedaan worden, en bedraagt €13.500 euro. Hiervan heeft stichting Forerunner momenteel nog niets. Alles wat was opgespaard voor het bouwproject is al betaald aan de bouwer. Er zijn nu dus echt nog donateurs nodig die willen helpen dit gebouw te realiseren. Elke gift is welkom…we denken ook aan zakelijke gevers.

Ken/ben jij bijvoorbeeld een bedrijf dat wil investeren in dit bijzondere project? Giften zijn belastingaftrekbaar. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie!