JAZ in the USA

Johan, Alette, Zadok – JAZ - hebben in de afgelopen weken bijna 10.000 kilometer door 25 staten van de VS gereden in een auto die we van een vriend mochten gebruiken. We mochten delen over wat God aan het doen is, spreken in kerken, oude vriendschappen aanhalen, nieuwe mensen ontmoeten, en overal delen, luisteren en bemoedigen. We voelden ons gezegend door de vele huizen en harten die voor ons open gingen. Al reizend voelden we een steeds diepere liefde en enthousiasme groeien voor de prachtige, veelkleurige familie van de Heer! Iedereen die we ontmoetten was enthousiast en bemoedigd door de verhalen over hoe de Geest over de hele wereld mensen wakker maakt en verlangen geeft om dicht bij de Heer te leven en vanuit die plaats van ontmoeting zijn Koninkrijk te brengen in het invloedsgebied dat Hij hun geroepen heeft.