Serving the City

FR142 Serving the City.jpg

Serving the city

Onder de naam Serving the City werken Tobias en Rozemarijn Prins met hun dochtertje Nova bij Jeugd met een Opdracht om een verschil te maken in Amsterdam. 

Hun verlangen is om Amsterdam te zien veranderen, een warm thuis te bieden waar mensen zich welkom en geaccepteerd voelen, de JMEO basis te dienen en de mensen in Amsterdam in aanraking te brengen met Jezus.

Hun toekomstdroom is om een evangelisatie cafe te openen in de red light district van Amsterdam, waar mensen zich thuis kunnen voelen en kunnen praten over Jezus.

Tobias is momenteel werkaam in de keuken en gaat teams begeleiden die op outreach (korte zendingsreis van JMEO) in de stad zijn, ze in contact brengen met ministries die gaande zijn in de stad. Rozemarijn werkt mee met de gateway team, wat zich richt op alle facilitaire voorzieningen van de JMEO basis en zorgt voor Nova.

Na 6 jaar in de stad Amsterdam te hebben gewoond, sprak God tot hen om een DTS (bijbelschool van Jeugd met een opdracht) in Herrnhut, Duitsland, te gaan doen. Tijdens deze bijbelschool sprak God opnieuw om terug te keren naar Amsterdam, en er echt een verschil te maken. Sinds mei 2018 zijn ze werkzaam bij Jeugd met een opdracht Amsterdam. 

Wil je meer weten of hun nieuwsbrief ontvangen, neem gerust contact op:

tobyundrose (a) gmail.com