Heart-and-Arrows

Prayer – Awakening – Missions

Onder de naam Heart-and-Arrows is Merijn Burgers bezig om uiting te geven aan de roeping van God op zijn leven. Merijn verlangt ernaar om kerken, bedrijven en individuen te helpen hun missionaire roeping te vinden, te omarmen en uit te dragen. “Merijn wil Gods hartenklop naar de natiën te brengen en zoveel mogelijk mensen uit de klauwen van satan bevrijden door Gebed - Zending - en het doen van Daden van Gerechtigheid in onbereikte missiegebieden”

Merijn gelooft in de kracht van Gebed & Aanbidding! De afgelopen jaren is hij nauw betrokken geweest bij verschillende gebedsinitiatieven in Nederland. Merijn droomt ervan om mensen te mobiliseren voor Gebed & Recht in Nederland maar ook vér daar buiten. Merijn is werkzaam voor Bijbelhuis Spakenburg waar hij pionierend bezig is met het versterken en opbouwen van een gebedscultuur in Bunschoten-Spakenburg. Daarnaast werkt hij parttime mee bij Gebedshuis Amersfoort (GA) waar hij onderdeel is van een team toegewijde (aan)bidders. Gebedshuis Amersfoort is een plek midden in Nederland, waar Gods aanwezigheid voortdurend centraal staat in aanbidding, persoonlijk gebed, intercessie, het Woord en een levensstijl van Liefde. Als gebedshuis willen wij een optimale groeiomgeving creëren voor geestelijk leven en willen we mensen meenemen in onderwijs en de praktijk van een diep leven van intimiteit met Jezus’ hart.

* Op dit moment is Merijn uitgezonden naar Azië om daar te gaan werken met weeskinderen in een kindertehuis. Voor meer informatie neem gerust contact op!

Psalm 68:5
"Father to the fatherless... God sets the lonely in families; He leads out the prisoners with singing."

Malachi 4:6
"He [God] will turn the hearts of the fathers to the children, and the hearts of the children to their fathers..."

Ik wil je van harte uitnodigen om betrokken te raken en samen te werken in deze gezamenlijke missie. Ik zie er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten en verder te praten.

Bellen of een appje sturen mag natuurlijk ook altijd 😉: +31 6 31 96 20 94. Een mailtje sturen kan ook: mbc.burgers@gmail.com
Kijk ook eens op www.gebedshuisamersfoort.nl
 
Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v. FR129 Heart-and-Arrows
IBAN: NL 60 INGB 0005 3582 87