Life4Israel

Missie

The thief comes only to steal and kill and destroy; I have come that they may have life and have it to the full. John 10 : 10

Wij willen het Joodse volk in Israël bereiken met het goede nieuws van Yeshua, de joodse messias, opdat zij het LEVEN ten volle mogen hebben.

Visie

Onze visie is om het LEVEN te brengen in Israël. Dit willen we op verschillende manieren doen.
Als eerste willen we LEVEN brengen door het goede nieuws van Yeshua te brengen onder het het joodse volk. Dit willen we doen door middel van het leggen van relaties en te laten zien dat Yeshua het jodendom niet vervangen heeft, een nieuwe religie begonnen is maar de wet en de profeten vervuld heeft. We willen laten zien dat Yeshua Gods ultieme uiting van liefde voor Zijn volk is en de vervulling van de belofte van vrede. Uiteindelijk willen we een groep ‘nieuwe gelovigen’ om ons heen verzamelen waarmee we samenkomsten kunnen houden en die wij vervolgens zelf weer op pad kunnen sturen om te getuigen van wat God in hun heeft gedaan.

Als tweede willen we LEVEN brengen door vrijwilligerswerk bij de Israëlische ambulancedienst(Magen David Adom) te gaan doen. Op deze manier willen we mensen in hun allergrootste nood bijstaan, zowel in tijden van oorlog als in tijden van vrede.

Als derde willen wij LEVEN brengen door jonge meiden en vrouwen te helpen in situaties van ongewenste zwangerschap. Ons doel is om hen zodanig te kunnen helpen dat zij zullen kiezen voor het leven dat zij in zich draaien. Hiervoor willen wij graag een huis oprichten waar deze vrouwen opgevangen kunnen worden en geholpen kunnen worden in het eerste jaar van hun moederschap. Daarnaast willen we moeders en gezinnen helpen en zegenen door het aanbieden van spullen die nodig zijn bij de zorg voor een kindje.

Als laatste willen we ook LEVEN brengen door bruggenbouwers te zijn tussen christenen en de (messiaans) joodse gemeenschap . We willen door middel van onderwijs en studiereizen en ontmoetingen de wederzijdse liefde voor elkaar laten groeien zodat ze samen de ene nieuwe mens gaan vormen : The one new man. Efeze 2:14-15

www.life4israel.nl