From Heart to Heart

Een kleine tien jaar geleden legde God een vraag bij me neer; 'Ben je bereid alles achter te laten?' In 2012 was het moment daar: het avontuur met God begon. Ik ben Amanda, 28 en het werk dat ik mag doen is mensen terugleiden naar het hart van de Vader. Naar een relatie met Hem waarin je van hart tot hart met elkaar communiceert.

Vanuit Katwijk waar ik ben geboren heeft God mij als eerste geleid naar Groningen. Inmiddels heb ik hier 4 jaar mogen dienen bij Sportcommunity FaceOff en Huis van Gebed Groningen. Een combinatie van zending en gebed. 

Voor de komende periode zal er het één en ander veranderen. Mijn focus zal meer komen te liggen op aanbidding en gebed; en is niet enkel meer gericht op Groningen maar op Nederland. Het verlangen van de Vader is om Nederland terug te leiden naar Zijn hart, om ons land te transformeren. Hiervoor begint Hij met een transformatie in ons, Hij maakt ons hart één met Zijn hart. Het begint op die plek van aanbidding en gebed: in Zijn nabijheid. Daar mag ik andere mensen in mee gaan nemen.

Laten we geloven, ons hier naar uitstrekken: dat God ons land wil herstellen (genezen)! 
2 Kron.7:14

Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v.:        FR117 From Heart to Heart
IBAN:        NL 60 INGB 0005358287