Hut van David

tabernacle of david kopie.jpg

Bouwen aan een kerk die vol van Jezus is en Hem verwacht

Hut van David is een project van Joanne Boiten. Zij is fulltime werkzaam als gebedszendeling, en werkt als zodanig mee met het European Prayer Project (EPP). EPP is als gebedsbeweging een onderdeel van de zendingsbasis van Jeugd met een Opdracht in Amsterdam. EPP zet zich in voor voortdurend en vreugdevol gebed in Europese steden, en begint daarbij met het bouwen van een gebedsfamilie in Amsterdam. Door voorbede, het delen van ervaring, onderwijs en praktische tools wordt er mee gebouwd aan gebed en aanbidding om zo een rustplaats te creëren voor de aanwezigheid van God. 

Sinds 2013 is Joanne fulltime bezig met aanbidding en voorbede. Ze studeerde Sociale Geografie met als afstudeeronderwerp Wijkverbetering. Door het herstel van Jezus op de eerste plek in haar leven vond ze genezing. Ze gelooft dat God Zijn kerk herstelt in dag en nacht aanbidding en gebed en haar zo tot een zegen maakt voor de plaats waarin ze is. In Nijmegen bouwde ze van 2012 tot en met 2017 door voorbede, aanbidding, persoonlijke relaties en onderwijs aan het Huis van Gebed Nijmegen. Vanuit de plek van intimiteit met God werkt ze vanaf 2017 binnen het EPP aan de plek van Gods aanwezigheid in Amsterdam en Europese steden. Haar missie is om de kerk te verzamelen in gebed en aanbidding zodat ze zal komen tot de volheid die God voor haar bedoeld heeft. 

Schermafbeelding 2019-09-11 om 19.46.05.png

Wil je meebouwen aan een kerk die vol is van Jezus en Hem verwacht? Kijk verder op joanneboiten.nl of stuur een email naar info [@] joanneboiten .nl 

Giften kunnen overgemaakt worden naar::

Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v. FR127 Hut van David
IBAN: NL 60 INGB 0005 3582 87