Johan wordt directeur

Per 1 juli is Johan directeur geworden van Forerunner om zich meer in te zetten voor het groeiende werk. Op 30 juli heeft zijn Masterstudie in Global Business and Sustainability Management succesvol afgerond, en de dag erna is hij bij Forerunner in dienst getreden als directeur.

Deze optie speelde al wat langer, en nu was het tijd om het om te zetten in actie. Het geeft veel meer duidelijkheid en helderheid voor Johan (en Alette) om voor de stichting te werken, zodat ze niet meer apart ook fondsen voor hun eigen levensonderhoud hoeven te werven.

Voor de duidelijkheid, het salaris van Johan is gebaseerd op de giften die we hiervoor ontvangen, onder andere van de huidige groep supporters van Johan en Alette. Zij blijven dus in principe nog van giften leven en zijn verantwoordelijk voor de fondswerving voor Johan zijn salaris, zodat deze stap niet ten nadele van de lopende projecten zal zijn.

We zijn erg enthousiast dat Johan zich nu toe kan wijden om de doorgaande groei van Forerunner verder te ondersteunen, samen met het hele team.

Mocht je Johan en Alette willen ondersteunen dan kun je giften overmaken met vermelding van FR501 als projectnummer.