111Global - Until every nation sings!

Danielhenrietta.jpg

Aanbiddings- en gebedsscholen

Daniel Henrietta, geboren en getogen in Harderwijk, werkt nu als full-time gebedszendeling in Kansas City, USA. Hij is afgestudeerd aan the Forerunner Music Academy van the International House of Prayer University in KC en werkt nu voor de zendingsorganisatie OneElevenGlobal. 

Met 111Global organiseert Daniel gebed en aanbiddingsscholen in verschillende landen om zangers en muzikanten te trainen God dag en nacht te loven, het Woord te zingen en in voorbede met God samen te werken om het koninkrijk met kracht te zien baanbreken overal op aarde. De naam en visie van 111Global komen uit Maleachi 1:11. 

Daniel is voordat hij naar KC vertrok vele jaren in het onderwijs in Nederland werkzaam geweest. Het is prachtig om te zien dat God niets verspilt en nu Daniels talenten en ervaring inzet om zangers en muzikanten te trainen in verschillende landen. 

Stichting Forerunner te Dordrecht
O.v.v. FR113 111Global - Until every nation sings!
IBAN: NL 60 INGB 0005 3582 87