Voortgang in Taungoo, Myanmar

Myanmar begint steeds meer open te gaan! In de afgelopen jaren is er meer ruimte gekomen om het evangelie te delen. Vorige maand hield TRIN uit Nederland een evangelisatie en muziek festival in Taungoo. David Lawma en een netwerk van lokale leiders hielp mee om dit te organiseren. Velen hebben aangegeven Jezus te willen volgen. We bidden nu dat deze vrucht zal blijven in de komende jaren.

In december hebben David en zijn huisgemeente Kerst programma’s in een aantal dorpen gehouden en mensen bereikt die nog niet eerder van Jezus hebben gehoord. Deze tijd van het jaar was het enige moment dat ze redelijk openlijk konden getuigen naar anderen.

De vijftien wezen uit de Shan staat leven nu in het gebouw dat we twee jaar geleden gebouwd hebben. Het gaat goed met hen en de 60 kinderen die gesponsord worden om naar school te gaan. David’s vrouw Cornelia verwachten hun baby volgende maand. De dokter raad een keizersnee aan, maar we hopen dat een natuurlijke geboorte mogelijk is. Bid voor de gezondheid van Cornelia en de baby en voor de nodige financiën.