Bedden voor de kinderen in Orissa

We hebben de 30 kinderen van New Grace Home steeds meer op ons hart. De Jena familie voedt hen liefdevol op. Het gaat goed met hen in school en ze houden van God en elkaar.

Maar ze hebben geen echte keuken en moeten dus buiten in de regen en wind koken. Ze hebben een doos of koffertje voor hun persoonlijke bezittingen in plaats van planken of kasten. Ze hebben kleding en goede schoenen nodig. Ook hadden ze geen bed om op te slapen!

Deze week hebben de Jena’s matrassen, kussens en beddengoed kunnen kopen voor hen vanwege een extra gift. Ze waren zo geweldig blij, zoals je op de foto’s ook wel kunt zien. Voor het eerst in hun leven hebben ze een matras om op te slapen! (klik op de foto’s als je hun blijde gezichten wilt zien! :).

Als dit je raakt en je wilt een extra gift geven om te voorzien in een keuken en andere dingen dan is dat erg welkom! Ze kunnen elke gift goed gebruiken. We hopen in de komende maanden nieuwe sponsors te verwelkomen om mee te helpen met hen op te laten groeien in een liefdevolle omgeving en naar school te laten gaan.