India Reisplannen

We zijn inmiddels een heel stuk verder met de voorbereidingen van de groepsreis naar India! Alle tickets zijn geboekt, de planning is duidelijk, de visums zijn binnen en we hebben er al drie teammeetings op zitten. Natuurlijk moeten er nog genoeg dingen gebeuren, ook veel praktische dingen, maar dat gaat helemaal goed komen.

We zullen in totaal met z’n zessen zijn, en we gaan rondtrekken in het oosten van India, voornamelijk gericht op gebed en op het dienen van onze broers en zussen daar. 

De planning die we hebben is zeker een leidraad, maar we willen ten diepste volledig Gods leiding ervaren in planning en timing. Hierdoor kan de planning dus nog aangepast worden. (klik op het plaatje voor een korte samenvatting).

 

7 - 8 juli Delhi / Chennai

Het volledige team is op 7 juli in India! We meeten in Delhi (Johan, Joe en het team vliegen apart naar India i.v.m. verschillende data/mogelijkheden). Vanuit Delhi vliegen we als team vrijwel direct door naar Chennai, in Zuid-India. In Chennai verblijven we twee dagen bij een vriend van Johan. Hier zullen we uitrusten en Indiase kleding kopen.

9 – 11 juli Tirupati

We gaan naar de tempelstad Tirupati, één van de grootste pelgrimssteden ter wereld, waar elk jaar 30-40 miljoen pelgrims komen voor vergeving van zonden en een nieuw begin in hun leven. We willen de tempel bezoeken en mensen ontmoeten. Willen jullie bidden wijsheid en inzichten in Gods plan hier? En dat er deuren geopend worden of gesloten blijven.

12 – 15 juli Nellore / Kavali

Dit is het thuis van pastor Karuna Sagar. Pastor Manoharam werkt in dorpen in de regio. Sagar is een vriend van Johan en zijn werk is 1 van de 3 projecten van st. Forerunner. We zullen ons hier gaan richten op gebed door middel van meetings met voorbidders, een jeugdbijeenkomst, aanbidding. Wellicht gaan we ook nog een programma doen met de kids daar.

16 – 24 juli Rayagada / dorpjes in de heuvels

De langste periode zullen we in Rayagada, Orissa zijn bij New Grace Mission. Dit is tevens een project dat we als stichting ondersteunen. Sagar reist met ons mee, en hier ontmoeten we de Jena familie. In onze tijd hier zullen we ons richten op meetings voor leiders, voor vrouwen en voor de 35 kids bij hen in huis wonen, dat ze bemoedigd worden, dat we ze liefde en aandacht mogen geven en dat we samen kunnen bidden en aanbidden. We zullen ook enkele dagen de heuvels in gaan naar de dorpjes om daar mensen over Jezus te vertellen. We verlangen ernaar echt tot zegen te zijn van een ieder die we ontmoeten, en om God te zien werken onder alle mensen!

25 – 26 juli Vijayawada

‘Vlakbij’ Vijayawada is er een bijbelschool die we gaan bezoeken. We zullen een bijeenkomst hebben over gebed en samen bidden en aanbidden, en elkaar bemoedigen en inspireren door het Woord van God.

27 – 31 juli Delhi vs. Mumbai

27 juli zal het team zich opsplitsen, en dus nemen we dan afscheid van elkaar na drie intensieve weken.

-        28 juli zullen Johan & Joe de trein naar Mumbai pakken. 31 juli vliegt Johan naar Afrika, vervolgens blijft Joe nog een maand in India.

-        De rest van het team vliegt 27 juli naar New Delhi, waar ze nog twee dagen wat toeristische dingen kunnen ondernemen (zoals de Taj Mahal zien). Ook kunnen ze nog wat uitrusten voor de vlucht terug naar huis op 30 juli!

Waarschijnlijk hebben we een reünie in de tweede week van September, en kunnen we samen nog eens terugblikken op de intensieve  tijd die we samen hebben gehad en de bijzondere momenten en ervaringen die we hebben gedeeld.

Wat een enthousiasme, als ik (Joe) de planning doorlees. We kijken echt gigantisch uit naar wat voor plannen God allemaal heeft en naar alle mooie mensen die we gaan ontmoeten! We willen onmogelijke dingen verwachten van Hem, en geloof hebben, en vertrouwen. Dat we echt een eenheid mogen vormen als Lichaam van Christus ondanks de verschillende culturen en gebruiken. Kortom: We hebben ontzettend veel zin om het vliegtuig in te stappen, en samen deze reis te maken – letterlijk, maar ook geestelijk: een verdere reis met God.