Gebouw voor boarding project bijna af!

In mei en juni hebben David Lawma en veel gemeenteleden hard gewerkt om met de aannemer het gebouw voor verhuur aan studenten in Taungoo zoveel mogelijk af te krijgen. Ze konden het fundament, de constructie, het dak en de muren af krijgen, maar door gebrek aan de laatste 10% van het benodigde budget bleef het werk vervolgens twee maanden liggen.

 

 

 

 

 

In die periode arriveerden de studenten voor het nieuwe schooljaar. We vonden het jammer dat we deze lichting 'misliepen', maar wisten dat Gods timing altijd beter is. Eind september besloot een echtpaar om een tweede investering in het project te doen, waarmee we hopen alles af te kunnen krijgen. Er wordt nu hard gewerkt aan vloeren leggen, deuren en ramen installeren, bedden maken en de electriciteit aanleggen. We hopen de komende maand klaar te zijn om kamers te gaan verhuren voor studenten en mogelijk Engelse les in een aantal andere kamers te gaan geven. 

 

 

 

 

 

We zijn erg benieuwd hoe dit project verder verloopt. De bedoeling is dat de verhuur van het gebouw de investering voor de aankoop van zowel de grond als de bouw van het gebouw terugbetaald. Het grootste deel van de grond is nog vrij na het bouwen van het gebouw en kan direct al gebruikt worden voor training en toerusting en allerlei andere (toekomstige) activiteiten. Het gebouw dat nu verhuurd wordt kan in de toekomst daar ook voor ingezet worden. We hopen dat goede relaties ontstaan met de studenten, zodat ze tijdens hun studie Jezus leren kennen en kunnen groeien in het volgen van Hem door te leven in deze gemeenschap.